Kumppanit

Temal on suomalainen perheyritys, jota leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun. Valmistamamme kalusteet edustavat modernia, innovatiivista designia, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun elämääsi, sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

Kotisivut ›

Pukkila-tuotemerkki merkitsee vahvaa suomalaista osaamista keraamisten laattojen suunnittelussa, valmistuksessa ja käytön sovellutuksissa.

Kotisivut ›

Oras on hana- ja suihkuvalmistuksen edelläkävijä keskittyen tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin.

Kotisivut ›

REJ Design sähkö- tai vesitoimiset pyyhekuivaimet valmistetaan käsityönä Suomessa yli 60 vuoden kokemuksella. Laadukas, muotoilultaan ajaton kuivain on käytännöllinen ja samalla tyylikäs osa sisustusta.

Kotisivut ›

Unidrain kehitti vuonna 2003 patentoidun linjalattiakaivon, jonka voi asentaa turvallisesti seinän viereen. Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiseen kylpyhuoneeseen tyylikäs vaihtoehto.

Kotisivut ›

Hietakari -Yhtymä Oy on suomalainen yritys, joka on valmistanut suihkutilakalusteita jo yli neljännesvuosisadan ajan. Laadukkaat ja tyylikkäät suihkutilakalusteet soveltuvat erinomaisesti niin isoihin kuin pienempiinkin kylpyhuoneisiin.

Kotisivut ›

Tamsale on vuonna 1982 perustettu saniteettitilojen varusteiden ja rakennushelojen maahantuonti- ja tukkuliike. Tamsalen valikoimista löydät yksilölliset ja kestävät kylpyhuonetarvikkeet Euroopan johtavilta valmistajilta. Laadukkaat kylpyhuonetarvikkeet kruunaavat viimeistellyn kylpyhuoneen ja ovat näkyvästi esillä tunnelmaa luomassa.

Kotisivut ›