Ammattilaisille

Temal & Partners Kylpyhuonekeskus sijaitsee Helsingin keskustassa, Runeberginkadulla. Myymälä palvelee ammattilaisia arkisin.

Kylpyhuonekeskuksessa on mukana luotettavia, johtavia valmistajakumppaneita sekä parhaat merkit: Temal, Oras, Rej Design, Unidrain, Hietakari ja Tamsale sekä uusina kumppaneina Laattamaailma ja Saunatalo. Myymälässä on laajasti esillä Temalin mallistoa sekä kaikkien kumppaneiden tuotteita sekä kylpyhuonekokonaisuuksia, jotka on rakennettu Partnereiden tuotteita yhdistämällä. 


Olemme yhdessä luoneet, uuden, erilaisen Linjakas-konseptin, joka sopii niin linjasaneerauksiin kuin korjaus- ja uudisrakentamiseenkin. Kylpyhuonekeskuksessa sijaitsee Linjakas-mallihuone, jossa voit tutustua konseptin tuotteisiin. Arkkitehti, rakennuttaja tai isännöitsijä, olethan meihin yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää Linjakas-konseptista.
Voit myös tutustua Kylpyhuonekeskukseen ja Linjakas-konseptiin ”Me olemme Kylpyhuonekeskus”-videon avulla.

Järjestämme arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennuttajille, isännöitsijöille, rakennusyhtiöille ja taloyhtiöille säännöllisesti tapahtumia. Ilmoittaudu mukaan kutsu- ja uutiskirjelistallemme tästä!

 

Projektimyynti

Jaana Vallasvuo

Projektijohtaja / Temal Oy

040 701 2623

Markus Stenström

Projektipäällikkö / Temal Oy

040 748 0544