Ammattilaisille

Temal & Partners Kylpyhuonekeskus sijaitsee Helsingin keskustassa, Runeberginkadulla. Myymälä palvelee ammattilaisia arkisin.

Kylpyhuonekeskuksessa on mukana luotettavia, johtavia valmistajakumppaneita sekä parhaat merkit: Pukkila, Oras, Rej Design, Unidrain, Hietakari ja Tamsale. Myymälässä on laajasti esillä Temalin mallistoa sekä kaikkien kumppaneiden tuotteita sekä kylpyhuonekokonaisuuksia, jotka on rakennettu Partnereiden tuotteita yhdistämällä. 


Olemme yhdessä luoneet, uuden, erilaisen Linjakas-konseptin, joka sopii niin linjasaneerauksiin kuin korjaus- ja uudisrakentamiseenkin. Kylpyhuonekeskuksessa sijaitsee Linjakas-mallihuone, jossa voit tutustua konseptin tuotteisiin. Arkkitehti, rakennuttaja tai isännöitsijä, olethan meihin yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää Linjakas-konseptista.
Voit myös tutustua Kylpyhuonekeskukseen ja Linjakas-konseptiin ”Me olemme Kylpyhuonekeskus”-videon avulla.

Järjestämme arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennuttajille, isännöitsijöille, rakennusyhtiöille ja taloyhtiöille säännöllisesti tapahtumia. Ilmoittaudu mukaan kutsu- ja uutiskirjelistallemme tästä!

 

Projektimyynti

Jaana Vallasvuo

Projektijohtaja

040 701 2623

Markus Stenström

Projektipäällikkö

040 748 0544